Atención al cliente

Lun - Vie 8:00 a 19:00h

Teléfono

+ 34 973 989 110

Email

info@ribeplac.com

Residència a Wald (Suïssa)

En aquest emocionant projecte, el nostre client volia una residència completa de 6 habitatges adossats unifamiliars en filera.

L´edifici es va organitzar a partir d´un bloc lineal amb una planta baixa destinada a aparcament i dues plantes de pisos modulars destinats als 6 habitatges.

Des de Ribeplac dissenyem una residència capaç de cobrir totes les necessitats de comoditat i funcionalitat dels nostres clients.

A la planta baixa s’ubica un vestíbul o replà, un espai per a cuina i/o menjador i un bany. També, sota les escales, tenim les instal·lacions i el magatzem.

A la primera planta s’ubiquen el bany principal, un canviador i dues habitacions. La façana, amb sistema euronit, permet una major conservació i resistència de la climatologia de la regió.

Accions per a la resolució: Creació d’una residència completa amb impermeabilització i sistemes de protecció i aïllament per a habitatges

  • Data fi d’obra:05/07/2019
  • Ubicació: Wald (Suïssa)
  • Superfície:2500 m²
  • Materials destacats:Façana amb sistema euronit
Compartir en Facebook
Compartir en Twitter
Compartir en Linkdin
Compartir en Pinterest